- مشخصات و نرخ خدمات باید به نحو مناسب و با جزییات کامل، به طور رایگان به اطلاع مشترکین رسانده شود.
- شرکت متعهد است که ارتباط با اینترنت را در درگاه خروجی مودم تحویل مشترک نماید.
- شرکت خدمات پشتیبانی فنی تلفنی در موضوع استفاده از خطوط پرسرعت داده ها به مصرف کننده را به صورت ۲۴ ساعته و ۷ روز هفته تعهد می کند .
- تکنسین شرکت باید با نرم افزارهای اندازه گیری لحظه ای پهنای باند، مشترک را از صحت و کیفیت سرویس خریداری شده مطابق با معیار SLA سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مطلع نماید.
- شرکت هیچ گونه تعهدی نسبت به ارایه سرویس در صورت مشکلات پیش آمده در بروز اشکال و اختلال در شبکه های مخابراتی و انتقال داده های شرکت مخابرات ایران و سایر شرکتهای مخابراتی وابسته و غیره و یا اختلال در اینترنت جهانی را نخواهد داشت .
- شرکت برقراری موضوع قرارداد را بدون احتساب مشکلات ناشی از سخت افزار و نرم افزار های رایانه مصرف کننده و همچنین اشکالات ناشی از شرکت مخابرات به میزان۹۸%تضمین می نماید .
- تغییر سرویس مشترک ( نوع سرویس ، ارتقاء یا کاهش ) با توجه به امکانات ، صلاحدید ، شرایط و ضوابط شرکت و در ابتدای دوره اشتراک بعدی امکان پذیر خواهد بود .
- شرکت می تواند به صلاحدید خود و در راستای حفظ امنیت و یا بهره وری مناسب شبکه، برخی از دسترسی های مشترک بر روی بعضی از پورت ها و یا پروتکل ها را محدود نماید.
- هرگونه اشکال و اختلال در سیم کشی داخلی ساختمان، مدار مشترک، تغییر در تجهیزات یا استفاده از تجهیزاتی که مورد تایید شرکت نبوده، وقفه در خدمات تلقی نمی گردد.
- شرکت متعهد است در صورت اطلاع از قطعی سرویس، به مشترکین در این خصوص اطلاع رسانی نماید.
- مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات در جلسه شماره ۲ مصوبه شماره ۱۷۷ مورخ ۱۲/۰۸/۱۳۹۲، مبنی بر ضوابط و چارچوب موافقت نامه های سطح خدمات (SLA خدمات ارتباطات داده ها) بر این قرارداد جاری می باشد.
- شرکت متعهد است در صورتی که اختلال و قطعی به وجود آمده مربوط به شبکه هرمزنت و در حیطه مسئولیت شرکت باشد مطابق با ضوابط و چارچوب موافقت نامه های سطح خدمات (SLA) سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی تبصره ذیل اقدام به جبران قطعی ها نماید .
- جبران خسارت به مشترکین توسط شرکت تنها بر اساس اضافه نمودن حجم و اضافه کردن مدت زمان اشتراک می باشد.
نحوه جبران خسارت و محاسبه آن:
تبصره: ضریب دسترسی ، مشخص کننده حداکثر میزان دسترسی مشتری به خدمت های ارائه شده روی بستر اینترنت بی سیم شبکه هرمزنت بوده و با توجه به پارامترهای مندج در موافقتنامه سطح خدمات تعیین گردیده است.
به طور مثال در زیر به ضرایب A و B اشاره شده است :
ضریب A : (میزان تلفات بسته یا PLR) ، بیان کننده میانگین گم شدن یا از دست رفتن بسته های IP در طول شبکه هرمزنت و برابر با ۳% می باشد.
ضریب B : (تاخیر یا Latency) ، متوسط زمانی است که طول می کشد تا یک بسته از پورت دسترسی مشتری تا نقطه انتهایی شبکه هرمزنت رسیده و برابر با ۱۶۰ میلی ثانیه می باشد.
ضریب C : (پهنای باند تضمین شده یا CIR) ، به حداقل پهنای باند اختصاص یافته به خدمت گیرنده در دوره زمانی اطلاق می شود که برابر با ۰.۱۲۵ میباشد .
ضریب MTTR : (میانگین زمان بازیابی یا تعمیر)، میانگین زمان رفع خرابی و برقراری مجدد خدمت ۷۲ میباشد .